Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Android Market Bertukar Menjadi Google Play

Arif Jemali | Jumaat, Mac 09, 2012 |
Google melakukan pengembangan Android Market, dan mengubahnya menjadi Google Play. Ini merupakan sumber yang lebih komprehensif untuk mendapatkan film, aplikasi, musik, dan ebook 

perubahan Android Market menjadi Google Play itu akan mulai berlaku hari ini.

Bermula hari ini, Android Market, Google Muzik dan eBookstore yang Google akan menjadi sebahagian daripada Google Play. Pada telefon Android anda atau tablet, kami akan menaik taraf app Pasaran Android ppp google play Store sepanjang hari-hari yang akan datang. Video, buku dan aplikasi muzik (di negara-negara di mana mereka boleh didapati) anda juga akan dinaik taraf kepada Filem Play Google, Google Play books dan Google apps Muzik Play. Muzik, filem, buku dan aplikasi yang anda telah dibeli akan terus disediakan untuk anda melalui Googleplay-hanya log in dengan akaun Google anda seperti selalu.

Di Amerika Syarikat (AS), muzik, filem, buku dan aplikasi Android terdapat di Google Play. Di Kanada dan UK, kami akan menawarkan filem, buku dan aplikasi Android; di Australia, buku dan aplikasi; dan di Jepun, filem dan aplikasi. Tempat-tempat lain, Google play akan menjadi rumah baru untuk aplikasi Android. Matlamat jangka panjang kami adalah untuk melancarkan pelbagai jenis kandungan yang mungkin kepada orang-orang di seluruh dunia, dan kami akan terus menambah kandungan baru agar ia segar.

untuk melihat laman google play/google store klik=Android Apps on Google Play

Category:

Entry Yang Menarik