Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Casing Komputer Yang Gempak

Arif Jemali | Khamis, Mac 08, 2012 |


Lumrah manusia dilahirkan dengan berbagai-bagai ragam dan kemahiran. Macam kawan Cap, dia suka melayari internet dan membaca buku, macam-macam forum dia masuk dan berbagai-bagai buku dia baca terutamanya pasal komputer. Dia memang expert la pasal komputer dan programming nie, dia la yang banyak mengajar Cap pasal komputer. Kelemahannya pula, dia tak suka pergi kelas dan masa di universiti dulu, selalu la ponteng kelas, tapi tetap lulus dengan pointer yang tinggi. Bengang gak la, kita belajar setengah mati, dia releks ja. Tapi nak buat macam mana, dah dia memang pandai.hehe..Disebabkan kelemahannya itu la dia tak sambung belajar, setakat diploma ja tak macam kawan-kawan Cap yang lain, ada yang sambung ambil ijazah, master pun ada.
Entri kali ini pasal casing komputer yang sangat menarik. Tak tau samada casing-casing tersebut dibuat untuk dijual atau untuk pertunjukan atau mungkin juga untuk suka-suka. Gambar diatasi nie bagi Cap casing paling gempak la, kalau bawak masuk Amerika nie, mesti kecoh, ingatkan bom.haha..

Category:

Entry Yang Menarik