Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Gambar Accessory Untuk Perempuan

Arif Jemali | Jumaat, Mac 16, 2012 |


Aku tak galakkan beli, Cuma….kalau korang pakai, kompom tak ada orang nak rogol atau nak raba korang (perempuan). Mungkin ini salah satu cara untuk mengelekkan daripada diraba oleh lelaki. Mmm…Nampak macam idea yang bagus kan, apa pandang korang perempuan??


Category: , , ,

Entry Yang Menarik