Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Geli Punyer-Rumah Penuh Dengan Sampah

Arif Jemali | Jumaat, Mac 16, 2012 |


Lelaki ni selesa hidup dengan sampah sarap penuh melata kat rumah dia. Bau tak taula nak bayangkan macam mana. Macam mana la dia boleh hidup dengan persekitaran kotor macam ni. Eeee… Tak takut sakit ke nanti bro… Ish ish ish..
Lagi gambar…


Read more:http://baikpunyer.com/geli-punyer-rumah-penuh-dengan-sampah.html#ixzz1pH0wJzE4

Category:

Entry Yang Menarik