Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Pembedahan Doktor Yang Terbaik[18SG]

Arif Jemali | Rabu, Mac 28, 2012 |



Tengok muka orang ini…..macam tak ada harap je nak teruskan kehidupan. Tapi kalau kita usaha..Inys Allah, akan berjaya.

Seorang lelaki yang berusia 37 tahun, mengalami kecederaan teruk di muka dalam kemalangan pada tahun 1997, akibat pistol. Namun kini doctor pakar telah memberi dia dengan wajah baru, gigi, lidah dan rahang. Nak tahu selanjutnya sila…


Doktor berkata “ ini adalah  pemindahan muka yang paling meluas yang pernah mereka
dilakukan. Pegawai di Pusat Perubatan Universiti Maryland hari ini mengumumkan 
bahawa Richard Lee Norris mula pulih dengan baik selepas pembedahan 36 jam minggu lalu.


Dia mula merasakan mukanya dan sudah boleh memberus gigi dan pencukur. 
Dia jugamendapat kembali deria bau, yang beliau telah hilang selepas kemalangan


Selama 15 tahun, Encik Norris hidup  bersembunyi di sebalik topeng dan hanya keluar pada waktu malam. Dengan pembedahan ini, ia akan memberi kembali hidup Encik Norris , kata Dr Eduardo Rodriguez, pakar bedah plumbum.

Category:

Entry Yang Menarik