Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

[Video]Ular sawa hamil dilanggar ,anak berterabur !

Arif Jemali | Sabtu, Mac 03, 2012 |


44,642 
   
Uploaded by  on Jan 4, 2012

Uploader Comments (MrTrailerHDFull)

Top Comments

  • background song je seram..
  • ular ni ular anaconda berdasarkan corak bdn die.ular anaconda mmg spesis ular yg beranak,bukan bertelur.
see all

All Comments (57)

mistaarif1
  • creepy
  • KasIHaN uLaR Ni..HHUuhUHhHU SdIH tEnGoK..
  • ulr sawa la bro, lau bca reportnya dya x branak tpi mengeramkn tlur cmpai mnetas
  • bodohnya orang yang langgar tu
  • mmg xde hati perut..kalo ye pn ular tu bahaya,jgn la sampai gilis..
  • how the hell blind people driving?
  • soundtrack kecoh
  • kesian kat ular nie .. =( abes anak2 dier
  • wlau pon ulr ni bhaye wat kte smua,,tpi ulr ni pon ade kehidupannye yg tersendiri..
  • ophiophagus...
    

Category:

Entry Yang Menarik