Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)


KUMPULAN T-ara yang dianggotai Hwayoung (gambar) telah memenangi anugerah buat kali ketiga dalam program Inkigayo, namun pada episod ke-29 program itu baru-baru ini satu kesilapan besar telah berlaku.
Ketika melakukan persembahan secara langsung dengan mendendangkan lagu Lovey Dovey di pentas, Hwayoung secara tidak sengaja telah mendedahkan payudaranya ketika membuat tarian solonya.
HWAYOUNG
Namun para peminat menyalahkan pereka kostum Hwayoung kerana perkara itu terjadi disebabkan kesilapan kostum itu.
Bagaimanapun, agensi kumpulan T-ara, Core Contents Media belum mengeluarkan sebarang kenyataan rasmi berhubung isu tersebut.
* Sumber
Hotlink Now That's Bagus Vote admin please !

Click !
Seronok betul jika ada ais di Malaysia.Rakyat Russia dan Jepun begitu gembira bermain dalam ais yang sejuk dan beku.Lihat dan perhatikan gambar ini.


Korang percaya kah tikut lebih jahat dari kucing?.... Nak tahu jahat macam mana? Tengok video ini lah.......




Assalamualaikum.. Bertemu lagi kita ye.. Hehe.. Hmm.. Korang tau kan yang negara Jepun merupakan negara yang menghasilkan ciptaan yang canggih manggih ! Robot la, itu la ini la. Dan kebanyakan dari ciptaan dari negara matahari terbit tu kebanyakkannya memang dah popular tahap gila kentang! So.. Dalam entri ni, aku nak share beberapa gambar alat ciptaan jepun yang gila kentang !! Haha.. Korang tengok dan nilai la eh.. Mana la tau kalau kalau korang terniat nak beli ke kan.. Hehe..



Nak cepat breakfast? sapu je mentega nih.. hehe



Selsema? Stok tisu kurang? Pakai je benda ni !



Takut nak titiskan ubat mata? Hehe



Tersenguk senguk dalam bas? Hehe..



Takut hujan? Kini tidak lagi.. 



Tu dia, budak sekolah....tak ada kerja lainkah adik ?? Mana cikgunya ini....issss terok-terok! rasanya macam bukan pelajar negara kita kan.Sebagai pengajaran...

Tapi nak hairan apa, hiburan terlalu banyak di kaca TV sekarang. Senang sangat budak-budak sekarang terpengaruh. Apa tah lagi internet, boleh di katakan semua rumah ada penggunaan internet...

Pantau-pantaulah anak kita tu, jangan nak harapkan guru di sekolah je. Tengok beg sekolahnya, hand-phonenya, dengan siapa dia berkawan, ke mana dia pergi...dan macam-macam lagilah.

Jangan pula di konkong anak sendiri...tak pasal-pasal stress pula dia.



Memang hebatlah dia berbasikal….rugi tak tengok! Hebat!!





Pandai juga kucing ini buka peti sejuk…..Jom tengok cara dia buka peti sejuk…..rugi tak tengok tau!






Tajam gila cactus ini…walau pun kecil. Kasian membernya satu tu….terpaksa minta maaf berkali-kali…….may tengok kesan cactus ini…..






Walaupun tak menang sebarang anugerah didalam kategori yang dipertandingkan, gua rasa Neelofa layak untuk memenangi anugerah khas dari pihak juri..










Rugi lah kalau dah pakai cantik-cantik dan juga bersolek berjam-jam, tiba-tiba tak menang sebarang anugerah beb.. Tambah pulak baju yang ditaja tu bukannya murah.., sekurang-kurangnya, kena menang jugak satu award kann..

So.., untuk tak menghampakan peminat Neelofa khususnya Dr MiM yang tunggu depan TV tengok anugerah ABPBH semata-mata kerana Neelofa, gua khaskan satu anugerah buat artis cun tersebut...

Anugerah apa korang tanya? Kategori Anugerah Artis Paling Seksi.. Memang tak syak lagi Neelofa je yang paling layak menang beb... Hahahahaha...

GilerKentang Crewz : Iphone, siapa yang tidak tahu, buatan Apple yang gah di pasaran sekarang ini dan merupakan smartphone idaman ramai. Apa yang kami nak kongsikan dengan korang ialah evolusi iphone dari Iphone 3g dan hinggalah sekarang ini iaitu 4s.
Apple masih lagi mengekalkan reka bentuk Iphone yang sama cuma apa perbezaannya ialah saiz screen.. Jom kita lihat gambar di bawah :)



hahahha. nakal sungguh baby ni.. kesian kakak dia...

amacam? this is the best bro. hahaha.



















p/s: pergh! ini mau letak mayo dengan sos lebih skit, tambah cheese, memang terangkat!

mak datuk! memang besar der tayar basikal mamat nieh.





p/s: agak-agak korang, apa motif dia buat basikal besar-besar macam ni?


Mesti korang ingat ni post lucah ke ape? Ni la trend gadis-gadis jepun sekarang.. aiyo yo....




Tapi ni la rupa sebenar skirt tadi =="

wakakkaka.. ape ke pelik sgt ....

Nah ‘Hambek’ Ko Nak Tengok Sangat I/C Aku!


Isu nama sebenar pelakon terkenal kelahiran Singapura, Aaron Aziz menjadi bahan lawak dan seterusnya menghangatkan industri hiburan tanah air sejak akhir-akhir ini.
Segalanya bermula apabila salinan kad pengenalan pelakon tersebut yang ‘kononnya’ tulin disebarkan di dalam internet.

Dalam ‘kad pengenalan’ itu nama sebenar Aaron dikatakan Mat Haron Mustapha Bin Mat Aziz Mat Mustapha.
Kesempatan menjadi tetamu DJ Linda Onn di SuriFM telah membolehkan Aaron menjelaskan kepada peminatnya mengenai isu tersebut.
” Nah ‘Hambek’ Ko, Nak Tengok Sangat I/C Aku!,”. Mungkin itulah yang ingin dikatakan Aaron apabila dia membuat keputusan untuk menunjukkan kad pengenalannya yang sebenar kepada jurugambar sewaktu berada di konti stesen radio tersebut.
Dengan bukti bergambar ini rasanya cukuplah untuk ‘membersihkan’ nama pelakon itu daripada gosip yang merapu dan entah apa-apa ini.