Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

ALAT CIPTAAN JEPUN YANG GILA KENTANG !

Arif Jemali | Ahad, April 22, 2012 |

Assalamualaikum.. Bertemu lagi kita ye.. Hehe.. Hmm.. Korang tau kan yang negara Jepun merupakan negara yang menghasilkan ciptaan yang canggih manggih ! Robot la, itu la ini la. Dan kebanyakan dari ciptaan dari negara matahari terbit tu kebanyakkannya memang dah popular tahap gila kentang! So.. Dalam entri ni, aku nak share beberapa gambar alat ciptaan jepun yang gila kentang !! Haha.. Korang tengok dan nilai la eh.. Mana la tau kalau kalau korang terniat nak beli ke kan.. Hehe..



Nak cepat breakfast? sapu je mentega nih.. hehe



Selsema? Stok tisu kurang? Pakai je benda ni !



Takut nak titiskan ubat mata? Hehe



Tersenguk senguk dalam bas? Hehe..



Takut hujan? Kini tidak lagi.. 

Category: