Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Anugerah Artis Paling Seksi ABH 25 - Neelofa

Arif Jemali | Khamis, April 12, 2012 |




Walaupun tak menang sebarang anugerah didalam kategori yang dipertandingkan, gua rasa Neelofa layak untuk memenangi anugerah khas dari pihak juri..










Rugi lah kalau dah pakai cantik-cantik dan juga bersolek berjam-jam, tiba-tiba tak menang sebarang anugerah beb.. Tambah pulak baju yang ditaja tu bukannya murah.., sekurang-kurangnya, kena menang jugak satu award kann..

So.., untuk tak menghampakan peminat Neelofa khususnya Dr MiM yang tunggu depan TV tengok anugerah ABPBH semata-mata kerana Neelofa, gua khaskan satu anugerah buat artis cun tersebut...

Anugerah apa korang tanya? Kategori Anugerah Artis Paling Seksi.. Memang tak syak lagi Neelofa je yang paling layak menang beb... Hahahahaha...

Category: