Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Budak Sekolah Perempuan Yang Terlampau Nakal

Arif Jemali | Sabtu, April 14, 2012 |



Tu dia, budak sekolah....tak ada kerja lainkah adik ?? Mana cikgunya ini....issss terok-terok! rasanya macam bukan pelajar negara kita kan.Sebagai pengajaran...

Tapi nak hairan apa, hiburan terlalu banyak di kaca TV sekarang. Senang sangat budak-budak sekarang terpengaruh. Apa tah lagi internet, boleh di katakan semua rumah ada penggunaan internet...

Pantau-pantaulah anak kita tu, jangan nak harapkan guru di sekolah je. Tengok beg sekolahnya, hand-phonenya, dengan siapa dia berkawan, ke mana dia pergi...dan macam-macam lagilah.

Jangan pula di konkong anak sendiri...tak pasal-pasal stress pula dia.

Category: