Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Apabila seorang teman mengirimkan gambar-gambar yang tertera di bawah ini ternyata hanya satu perkara yang muncul dalam fikiran ini: apakah manusia yang sanggup melakukan perbuatan paling kejam ini terhadap manusia lainnya apa lagi kalau manusia yang dipotong-potong itu adalah tubuh badan seorang wanita, masih boleh dianggap manusia?

Kegerunan dan ketakutan silih berganti. Isi-isi dan otot-otot seluruh tubuh badan ini mengigil gementar. Aduh, benarlah keadaan dan perilaku serta tabiat segelintir manusia sudah menjadi lebih ganas dan lebih bersifat kanibal berbanding masa-masa yang sudah. Kalau suatu masa dahulu jika keadaan itu berlaku, tidaklah menghairankan sangat sebab peradaban manusia masih dianggap jahil.

Tetapi jika perkara itu berlaku pada zaman sekarang yang serba maju dan pemikiran manusia itu tidak lagi dianggap kolot, apakah perlakuan ini masih dianggap biasa-biasa saja? Pada saya, perlakuan seumpama ini adalah luar biasa kejam dan dashyatnya!

Bagaimana mungkin seorang manusia yang boleh digelar manusia nekad melakukan perbuatan paling kejam ini. Ikuti photo-photo berikut dan lihat apa reaksi anda ....










Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...

Ramai yang bertanya kepada Aku, macam mana aku mendapat users online yang begitu ramai kadang-kadang mencecah lebih dari 1000 online users untuk blog ini..Aku sebenarnya menggunakan khidmat page @ fan pages untuk mempromosikan blog aku..


So dengan adanya fan page, Aku just letakkan application RSS FEED dan apabila aku update satu-satu entry..Aku tak perlu susah payah untuk ping di mana-mana group blogger untuk mendapatkan traffic..

Di bawah ni,adalah senarai Fan Pages yang akan disewakan bagi sesiapa sahaja yang berminat...



Sekiranya anda berminat,anda boleh lah contact Owner of The Pages->>Click DISNI<--.Kelebihan sewa rss feed bagi Fan Page di atas ialah anda boleh mendapatkan traffik yang tinggi kerana hanya 3 feed sahaja dibenarkan untuk di sewa.Keutamaan diberikan kepada owner blog/website yang kurang traffik.


Wow..Sungguh Unik basikal yang dicipta ini kerana ianya mempunyai kelainan tersendiri iaitu tidak mempunyai rantai..Tapi bagaimana iyanya bergerak..Jom kita saksikannya..Cekidot...














Setiap tahun, bagi para peminat peranti Apple, salah satu perkara yang dinantikan adalah telefon pintar daripadanya, iaitu iPhone. Untuk tahun ini, Apple dijangka bakal memperkenalkan iPhone 5 yang dinantikan ramai pada tahun lepas, yang mana diperkatakan akan membawakan beberapa perubahan dari segi rekabentuk peranti tersebut.
Pelbagai perkara berkaitan dengan peranti tersebut masih kekal misteri buat masa ini, seperti peranti-peranti Apple sebelum ini. Namun perkara ini tidak mengelakkan daripada beberapa gambar konsep dibawakan oleh para pereka-bentuk seluruh dunia.
Terkini, Antoine Brieux berkongsi gambar konsep beliau yang dinamakan sebagai iPhone 5 LM (Liquid Metal), yang mana melalui konsep yang diperlihatkan, yang mana kelihatan agak menarik, dengan skrin yang lebih luas dan juga butang utama maya.
Jadi, apakah komen anda mengenai gambaran konsep yang diperlihatkan ini? Adakah iPhone 5 akan jauh lebih menarik berbanding dengannya?


Apa pandangan korang selepas korang tengok video ini..............




Our very own Matt Brian was on the ground in London as Samsung unveiled its brand new Galaxy S III, and I have to say that it’s quite beautiful.
The phone sounds like a powerhouse, as expected, with some impressive specs:
The phone features a 4.8-inch Super AMOLED screen, measures 136mm x 70mm and has a 1280×720 HD display, all powered by a 1.4 GHz Exynos 4 Quad processor.
Matt went hands-on with the latest device from Samsung, which should hit stores by the end of summer. Until then, feast your eyes on these (click the images to see the larger version):
JK Shin, President and Head of IT & Mobile Communication Division at Samsung had this to say about the new phone:
With the GALAXY S III, Samsung has maximized the consumer benefits by integrating superior hardware with enhanced smartphone usability. Designed to be both effortlessly smart and intuitively simple, the GALAXY S III has been created with our human needs and capabilities in mind. What makes me most proud is that it enables one of the most seamless, natural and human-centric mobile experiences, opening up a new horizon that allows you to live a life extraordinary.
Will you be lining up to get the latest Samsung Galaxy device? Let us know in the comments.


Penyanyi pop yang suka menggayakan fesyen pelik, Lady Gaga dikecam hebat oleh para penganut Kristian di Korea Selatan. Apa pun, mari kita tengok bagaimana cara penganut Kristian di Korea Selatan membencu Lady Gaga. Jom terjah...