Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)

Gambar Konsep Apple iPhone 5 LM Diperlihatkan

Arif Jemali | Jumaat, Mei 11, 2012 |


Setiap tahun, bagi para peminat peranti Apple, salah satu perkara yang dinantikan adalah telefon pintar daripadanya, iaitu iPhone. Untuk tahun ini, Apple dijangka bakal memperkenalkan iPhone 5 yang dinantikan ramai pada tahun lepas, yang mana diperkatakan akan membawakan beberapa perubahan dari segi rekabentuk peranti tersebut.
Pelbagai perkara berkaitan dengan peranti tersebut masih kekal misteri buat masa ini, seperti peranti-peranti Apple sebelum ini. Namun perkara ini tidak mengelakkan daripada beberapa gambar konsep dibawakan oleh para pereka-bentuk seluruh dunia.
Terkini, Antoine Brieux berkongsi gambar konsep beliau yang dinamakan sebagai iPhone 5 LM (Liquid Metal), yang mana melalui konsep yang diperlihatkan, yang mana kelihatan agak menarik, dengan skrin yang lebih luas dan juga butang utama maya.
Jadi, apakah komen anda mengenai gambaran konsep yang diperlihatkan ini? Adakah iPhone 5 akan jauh lebih menarik berbanding dengannya?

Category: