Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)


ni adalah salah satu video yang tidak digalakkan ditiru aksinya kerana risiko bahayanya terlalu tinggi.
Silap-silap, melayang nyawa nanti.
Dalam video ini, tidaklah penulis tahu di mana lokasinya.
Tapi, seperti boleh diagak berlaku di negara Indonesia melalui pertuturan antara mereka.
Beberapa anak muda sedang gembira apabila salah seorang dari rakan mereka melakukan aksi ‘wheelie’ ketika menunggang motorsikal.
Nak dijadikan cerita, mungkin tertekan pedal minyak motor terlalu kuat, motor yang ditunggang ter’wheelie’ tinggi ke atas.
Akhirnya, terhumban ke dalam longkang!
Yang boleh dijadikan lawak dan lucu, tukang rakam iaitu rakan-rakan kepada si penunggang tadi hanya menggelakkan sahaja apa yang terjadi kepada rakannya yang seorang itu.
Yang menunggang motor itu pula, terbaring di dalam longkang, tetapi jelaslah reaksi di wajahnya.
Cuma, penulis tak tahu. Dia menangis atau ketawa sama? Macam-macam hal pun ada.
Oleh: NAIMAH SHAARI