Web Domain

product 1

Kepada sesiapa yang ingin membeli 'Domain' untuk blog/website lain.Untuk Blogger 10 USD (RM30) Boleh deal disini.

Blog Setup

product 1

Dengan serendah RM60, pihak kami akan menyelesaikan proses setup blog baru anda. Anda hanya tinggal post kan entri sahaja.

Blog Contoh

product 1

Untuk melihat contoh blog yang telah membeli domain,boleh lihat disini.(RM30/Year)


pix_gal0
Mahkamah Korea Selatan memutuskan firma Apple Inc. dan Samsung Electronics Co. menggunakan paten lawan masing-masing dan mengenakan pengharaman terhadap sebahagian produk dua syarikat berkenaan di sini selain diarah membayar pampasan.
Mahkamah Daerah Pusat Seoul mengarahkan Apple menarik balik iPhone 3GS, iPhone 4, iPad 1 dan iPad 2 daripada kedai di Korea Selatan manakala produk Samsung yang diharamkan ialah GalaxyS2.
Produk iPhone 4S dan Galaxy S3 boleh terus dijual.
Samsung diarah membayar 25 juta won (RM66,000) kepada lawannya manakala Apple diarah membayar pesaingnya, 40 juta won (RM109,353). – AP

Salam..
celcom broadband usb modem Layan Internet Di Mana Saja dengan Celcom Wifi

Wooo kalau sebelum ni celcom memperkenalkan broadband versi baru iaitu ada soket plug dan car charger tapi kali ni lagi best sebab ada WIFI. Maknanyaa, korang boleh online di mana saja bukan hanya dengan laptop tapi boleh guna tablet dan jugak phone sekali. Perghhh all in one meyhh!  Celcom First Wifi !!!
Apa yang menarik sangat Celcom Wifi ni? Haaa meh kita tengok dengan lebih dekat boleh korang terus subscribe lepas ni.
ScreenHunter 01 Jul. 31 08.43 Layan Internet Di Mana Saja dengan Celcom Wifi
Paling aku suka dengan Celcom Wifi ni sebab kita boleh kawal kadar penggunaan Wifi dan jugak boleh uruskan akaun melalui portal Wifi.  Kira takdelah tetiba jek dah habis quota ye dak? Hikhik
120806 CelcomFirstWiFi Layan Internet Di Mana Saja dengan Celcom Wifi
Kadar plan  Celcom First Wifi  bagi aku memang berbaloi sebabnya coverage dia tok sah cakaplah. Jarang sangat tak dapat line tambah pulak speed internet perghhh laju meyhh. Bukan nak puji tapi time aku guna telco lain sebelum ni memang nampak sangat perbezaan dengan kawan aku yang guna line celcom.
Dia seronok boleh guna hotspot tapi aku terkebil – kebil tengok dia online sebab line telco aku hampeh. Bayangkan dengan Rm18 unlimited internet untuk seminggu, korang boleh pulak guna kat laptop time pergi bercuti tapi itu broadband dari phone kali ni lebih murah dengan Broadband wifi cuma Rm18 jek sebulan plus 1GB volume. Murah gila kot? Mana nak cari PLAN MURAH macam nihhh.
ddddddddd Layan Internet Di Mana Saja dengan Celcom Wifi
Cakap kosong tak guna so aku kasi korang tengok sendiri apa kelebihan celcom berbanding telco lain. Haaaaaa korang tentukan sendiri mana satu pilihan yang korang berminat  tapi bagi aku Celcom First Wifi ni dah kira termurah dengan Line yang super speed terbaik.
Jom lelaju kita subscribe plan yang ditawarkan. Macam mana?
celcomwifi4 Layan Internet Di Mana Saja dengan Celcom Wifi
 P/s: Sekarang ni pun, line celcom dah tak macam dulu mendahului jauh ke hadapan jadi sesuailah tagline Celcom ”Celcom has the widest network coverage anywhere in Malaysia, indoors, outdoors and on-the-move”. Apa komen korang? Murahkan komitmen bulanan dengan 1gb data? Celcom memang berbaloi!!
Kenali ustaz azhar. Jom baca beberapa perkara dan latar belakang ustaz azhar idrus.



Ini adalah sebahagian haiwan pelik yang oleh dtemui di Muzium Jepun. Secara hakikatnya masih banyak lagi haiwan misteri yang dianggap pelik, masih lagi hidup di atas muka bumi. Cuma sebagai seorang manusia, kita mempunyai kemahiran yang terhad, dan tidak mampu mengkaji sehingga ke seluruh alam. Rahsia alam hanya Allah SWT sahaja yang mengetahuinya.
sumber: melayukini.net



Annie Leibovitz, a world renowned photographer, is aiming to take you from the ordinary to the extraordinary with her Disney Dream Portraits. Her portraits depict big-name celebrities in scenes from Disney movie favorites. Her latest series for the theme parks featuring Olivia Wilde, Alec Baldwin, Penelope Cruz, Jeff Bridges, and Queen Latifah.

Entitled Famed Is Thy Beauty, this new portrait depicts Alec Baldwin as the Spirit in the Magic Mirror along with Olivia Wilde as the Evil Queen. This scene is taken from Snow White and the Seven Dwarfs. In the depths of her lair, the Queen summons the mirror's spirit to reveal the identity of a lovelier maid, if one so exists.

And in case you're wondering, these images are not created simply for art sake. They are used as advertisements for Disney Parks, in magazines, on billboards, and (obviously) online.

Rachel Weisz as Snow White

Julie Andrews and Abigail Breslin as the Blue Fairy and Fira from Pinocchio

Julienne Moore and Michael Phelps as Ariel and a mermaid from The Little Mermaid

Jessica Biel as Pocahontas

David Beckham as Prince Philip from Sleeping Beauty

Queen Latifah as Ursula from The Little Mermaid

Beyonce, Oliver Platt, and Lyle Lovett as Alice in Wonderland, the Mad Hatter, and the March Hare

Jeff Bridges and Penelope Cruz as Beauty and the Beast

Mikhail Baryshnikov, Gisele Bundchen, and Tina Fey as Peter Pan, Wendy, and Tinker Bell

Scarlett Johansson as Cinderella

Jennifer Lopez and Marc Anthony as Jasmine and Aladdin

Whoopi Goldberg as The Genie from Aladdin

Drew Barrymore as Belle

Olivia Wilde and Alec Baldwin as the Evil Queen and Magic Mirror from Snow White and the Seven Dwarfs

Johnny Depp as Jack Sparrow and performer, writer and artist Patti Smith as the Second Pirate in Command:

Roger Federer as King Arthur from The Sword in the Stone

Zac Efron and Vanessa Hudgens from Sleeping Beauty